Wednesday, May 19, 2010

Masa Critică - mai 2010

5 comments:

Anonymous said...

masa critica ar fi sa gasesc un anunt ca pot inchiria si eu o bicicleta in Iasi. un oras de 400mii de oameni si nimeni nu inchiriaza biciclete! las garantie 2,5milioane cat e bicla si 10ron pe zi e ok. la letcani de stateam vorbeam cu vecinu

Anonymous said...

am uitat sa spun mesu(si mail pe yahoo): endyps.

Let's Do It Romania | Iasi said...

Buna Daniela,
Fac parte din echipa Let's Do It Romania pe judetul Iasi. Scopul actiunii este sa curatam intreaga tara de gunoaie intr-o singura zi, pe 25 septembrie.
O prima etapa de pregatire are loc sambata si duminica 29-30 mai, cand va avea loc cartarea: identificarea locurilor din judet unde exista mormane de gunoi in natura.
Avem nevoie de tot sprijinul pe care-l putem gasi si ne-am gandit ca biciclistii ar putea sa ne ajute in aceasta actiune.
Am putea folosi evenimentul Masa Critica de vineri pentru a prezenta in cateva minute initiativa noastra?

multumim,
Emanuel Martonca

daniela said...

buna Emanuel. sigur ca ar fi o ocazie buna sa prezentati proiectul, oricum Masa Critica nu e condusa de cineva anume, noi doar o promovam. ar fi o idee buna sa veniti mai devreme putin, cat se strange lumea. ne vedem acolo ! Daniela

daniela said...

am pus aici pozele facute de Anca (si Cristi) de la Mai Bine:

http://dl.transfer.ro/Masa_Critica_mai-transfer_ro-29may-7b8063902.zip

cine a mai facut poze poate face acelasi lucru, noi le vom include in albumul de pe facebook - daca sunteti de acord - impreuna cu numele vostru.